in

Ziua Internațională a Profesorului în Protoieria Curtea de Argeș

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului, Sectorul Administrativ Bisericesc prin Biroul de Cateheză şi Activităţi cu Tineretul în parteneriat cu Școala Gimnazială Basarab I din Curtea de Argeș a sărbătorit Ziua Internațională a Profesorului, Ziua Internațională a Educației.

Elevii școlii coordonați de cadrele didactice au prezentat un frumos program de poezii, cântece și o mică piesă de teatru pentru copii, arătându-și mulțumirea și prețuirea față de cei care i-a format.
Directoarea școlii, Anca Popescu, a felicitat profesorii pentru dăruire în cadrul actului educațional. Preotul Vasile Ilina, Coordonatorul Biroului de Cateheză și Activități cu Tineretul din cadrul Protoieriei Curtea de Argeș a mulțumit pentru colaborarea rodnică dintre instituții, a felicitat cadrele didactice pentru munca pe care o depun și copiii pentru entuziasmul lor în sărbătorirea acestei zile.
Apoi elevii însoțiți de cadrele didactice, Anca Popescu, directoarea școlii, Diana Stoicescu, Alina Iorga și bibliotecara școlii, Gabriela Negrilă, au mers la Biblioteca Municipală unde Marian Ghiță, directorul instituției, a prezentat Secția pentru Copii de unde pot împrumuta cărți pentru studiu.
Prin actul educațional se transmit nu numai informații didactice, ci și principiile fundamentale ale umanității.

Bucuria botezului la Penitenciarul Colibași

Zâmbet de copil, parohia Fundeni, protoieria Câmpulung Muscel