in

ZIUA INTERNAȚIONLĂ A DREPTURILOR CONSUMATORILOR ÎN PROTOIERIA CÂMPULUNG MUSCEL

(Publicat în: 16 martie 2017)

În Protoieria Câmpulung Muscel, cu purtarea de grijă a Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic, a fost sărbătorită Ziua internațională a drepturilor consumatorilor. Cu acest prilej a fost organizată o manifestare în sala de festivități a Primăriei Câmpulung Muscel de către Asociația pentru protecția consumatorilor Câmpulung, în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpulung, Casa de Cultură Tudor Mușatescu și Seminarul Teologic ,,Iustin Patriarhul’’ din Câmpulung.

Cuvântul de deschidere i-a aparținut domnului inginer Ioan Ciculescu, președintele Asociației pentru protecția consumatorilor Câmpulung Muscel, care a prezentat istoria acestei zile festive dedicate consumatorilor, precum și importanța ei, întrucât urmărește o bună informare a tuturor cetățenilor cu privire la calitatea produselor pe care aceștia le cumpără.
De la prezidiu au luat apoi cuvântul domnul viceprimar al mun. Câmpulung, Mărgărin Blidaru, domnul general (r) Nicolae Popescu, domnul director al Casei de Cultură Tudor Mușatescu, Liviu Cioacă, precum și doamna doctor farmacist Ana Vlădău.
În continuarea manifestării s-a desfășurat un concurs pe tema drepturilor consumatorilor, la care au participat elevii Seminarului Teologic Ortodox ,,Iustin Patriarhul’’, elevii Colegiului Național ,,Dinicu Golescu’’ din Câmpulung, elevi de la Liceul Național cu program de atletism Câmpulung, precum și elevi de la școlile gimnaziale ,,Nanu Muscel’’ și ,,Oprea Iorgulescu’’ din Câmpulung.
După jurizare, toate echipajele de elevi au primit diplome și diverse daruri, oferite acestora de către organizatori.

Zâmbet în suflet de copil, parohia Sfântul Gheorghe II, protoieria Pitești

„ICOANA ȘI ȘCOALA MĂRTURISIRII” în Protoieria Curtea de Argeș