in

ZIUA MONDIALĂ A BUNĂTĂȚII sărbătorită la Școala Gimnazială Mircea cel Bătrân din Curtea de Argeș

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul – Biroul de Cateheză a participat la Ziua Mondială a Bunătății la Școala Gimnazială Mircea cel Bătrân din municipiul Curtea de Argeș.

Doamna profesoară Maria-Mihaela Mărtoiu a vorbit copiilor despre importanța faptelor bune, despre generozitate și blândeţe, despre bunătatea care nu trebuie să aibă margini, ilustrată cel mai bine prin viața Sfintei Fecioare Mucenițe Filoteea. Toate acestea au fost exemplificate de copii în mici jocuri pe tablă sau pe hârtie.

La activitate au participat cadrele didactice Gheorghe Molea-directorul școlii, Aurelia Cîrstea-directorul adjunct, Otilia-Daniela Ionescu și Maria-Gabriela Savu, alături de Părintele Dan-Florin Obrocea, Consilier Învățământ și Activități cu Tineretul care a adus binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului și a îndemnat să fim buni unii cu alții și Părintele Vasile Ilina, Coordonatorul Biroului de Cateheză și Activități cu Tineretul din cadrul Protoieriei Curtea de Argeș.

Amabilitatea şi bunătatea se găsesc în gesturi mici, care aduc bucurie în suflete.

 

Contribuția Bisericii Ortodoxe la Marea Unire – cateheză la parohia Sfânta Vineri din Pitești

Dăruind vei dobândi – parohia Mavrodolu, protoieria Pitești