in

ZIUA MONDIALĂ A SPĂLATULUI PE MÂINI – sărbătorită la Grădinița Băiculești

(Publicat în: 19 octombrie 2018)

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul-Biroul de Cateheză a sărbătorit Ziua Mondială a Spălatului pe Mâini la Grădinița Băiculești.

Copiii împărțiți în două grupe au participat la un atelier de lucru unde au învățat despre necesitatea și importanța spălatului pe mâini cu săpun. Doamna profesoară, Cristina Georgescu le-a spus că spălarea mâinilor are efecte pozitive nu doar asupra sănătății și a nutriției, dar și asupra educației.

La activitate au participat doamnele profesoare: Ileana-Eugenia Bodescu, directoarea școlii și Maria-Didona Rădulescu alături de Părintele Dan-Florin Obrocea, Consilier Învățământ și Activități cu Tineretul care a adus binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului și a mulțumit pentru activitate și Părintele Vasile Ilina, Coordonatorul Biroului de Cateheză și Activități cu Tineretul din cadrul Protoieriei Curtea de Argeș.

Spălatul pe mâini salvează vieți. Spălarea mâinilor ne protejează sănătatea, propriul viitor și implicit pe cel al comunității noastre și astfel pe cel al întregii lumii.

Pocăiala torţionarilor politici

Bucuria de a fi creștin, parohia Mavrodolu, protoieria Pitești