in

ZIUA POLIȚIEI ROMÂNE la Școala Gimnazială Mircea cel Bătrân din Curtea de Argeș

(Publicat în: 29 martie 2019)

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, Sectorul Învățământ şi Activități cu Tineretul prin Biroul de Cateheză în parteneriat cu Poliția Municipiului Curtea de Argeș a sărbătorit Zilei Poliției Române în cadrul Proiectului Catehetic de Educație Rutieră Siguranța copiilor!

Copiii coordonați de doamna profesoară Ramona-Elena Leca de la Școala Gimnazială Mircea cel Bătrân din municipiul Curtea de Argeș s-au bucurat să asculte o lecție de siguranță rutieră.

Doamna Raluca Tobă, Agent Principal în cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș i-a învățat pe cei mici cum să devină pietoni responsabili și atenți. Copiii au întrebat detaliile legate de semnele de circulație și cele mai importante reguli de care trebuie să țină cont atunci când doresc să traverseze.

Activitatea a fost coordonată de Părintele Dan-Florin Obrocea, Consilier Învățământ și Activități cu Tineretul în cadrul Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului și de Părintele Vasile Ilina, Coordonatorul Biroului de Catehizare din cadrul Protoieriei Curtea de Argeș.

Copiii au fost foarte activi și s-au bucurat.

 

Bătrâneți binecuvântate, parohia Înălțarea Domnului, protoieria Curtea de Argeș

Masa bucuriei frățești, parohiile Rotărești și Bascov, protoieria Pitești